5 жовтня – гурт «Біллі Мілліґан Бенд»

5 жовтня у фестиваль-ресторації київський арт-рок гурт «Біллі Мілліґан Бенд» презентував свою першу платівку «У твоїй голові».

«Біллі Мілліґан Бенд» — арт-рок гурт з українською лірикою, заснований 11 березня 2013 року. Своєю назвою гурт завдячує Біллі Мілліґану, реальному мешканцю США, у свідомості якого жили 24 абсолютно різні особистості — від 3-річної дівчинки Крістін з Англії до 23-річного югославського комуніста Рейджена. Ці особистості перемикалися з одної на іншу, а сам Біллі був в якості транслятора. Подібним до свідомості Мілліґана є звук гурту. Автором текстів є Макс Прудеус, а музику створює колективний розум «Біллі Мілліґан Бенд».

Більше року музиканти шукали найкращий звук для задуманих композицій. Саме для цього в записі альбому взяли участь дев’ять музикантів.

У своєму першому альбомі «Біллі Мілліґан Бенд» поєднує різноманітні музичні стилі за допомогою духових інструментів, віолончелі, роялю та агресивного гітарного саунду. Такий коктейль приправляється мелодикою української лірики.

Поділитись у соц. мережах